+32 (0)3 877 07 76
Scroll voor meer
vacatures

EM-EC

De buisventilatoren series zijn ontwikkeld voor universeel gebruik. (ventilatie van werkplekken, kantoren, kleedkamers, winkels, …)  Variabele montagepositie, horizontale en verticale installatie mogelijk. Directe in-line installatie in het buizennetwerk. Geïntegreerde montagebeugel voor eenvoudige montage. Behuizing PPGF30 in RAL 7012, basaltgrijs. Door het openen van de montagebeugel kan de behuizing eenvoudig worden gedraaid om de aansluitkast in de gewenste positie te brengen. De aanzienlijke vermindering van de stromingsverliezen minimaliseert ook de geluidsproductie en leidt, in combinatie met de trillingsgeoptimaliseerde constructie, tot een soepele werking. Het hoogwaardige constructiemateriaal heeft een glasvezelgehalte van 30% en is zeer goed bestand tegen corrosie en weersinvloeden.

Diagonaalventilator met driedimensionaal gevormde schoepen en een driedimensionaal gevormde diffusor aan de uitblaaszijde. Dit resulteert in de hoogst mogelijke aerodynamische efficiëntie. De waaier is in twee vlakken uitgebalanceerd volgens G6.3 DIN ISO1970. Hoogste rendement, elektronisch gecommuteerde permanente magneetmotor (EC-motor).

Door de EC technologie kan de ETAMASTER ook bij deellast zeer efficiënt werken. De motor is beschermd in het naafgedeelte en oefent geen storende invloed uit op de aerodynamica. De interne elektronische temperatuurbewaking beschermt de motor tegen overbelasting. Elektrische aansluiting via in de behuizing geïntegreerde aansluitdoos

Artikelcode A-EM-EC
Categorie Axiaal
Subcategorie Axiaal/radiaal - EC motor

 

Uitvoering : Axiaal ventilator
Medium : schone lucht
Debiet : tot  5.800 m³/h
Totaaldruk : tot  900 Pa
Aandrijving : direct gedreven

 

Maximale temperatuur van het getransporteerde medium:  45°C,

Omgevingstemperatuurbereik:  van -20°C tot +40°C.