+32 (0)3 877 07 76
Scroll voor meer
vacatures

RKBI

RKBI is een geïsoleerde centrifugale kanaalventilator met aansluitingen voor rechthoekige kanalen. De ventilator heeft een stevige behuizing van gegalvaniseerd staal en is compact met een hoge capaciteit. Met de 50 mm hoogwaardige isolatie werkt hij stil en het oppervlak van de isolatie is gemakkelijk te reinigen. De achterwaarts gebogen waaier geeft een beter rendement over een zeer groot werkgebied dan de voorwaarts gebogen waaier. De ventilator is ontworpen om hoge drukken, d.w.z. lange kanalen, aan te kunnen met een minimum aan lawaai. De motor is regelbaar van 0-100% en onderhoudsvrij, zodat de enige service die nodig is het reinigen van de waaier is.

Motor met waaier kan worden uitgezwaaid voor inspectie en reiniging (swing-out). De RKBI ventilator wordt volledig bedraadd geleverd en is klaar voor montage in een gesloten installatie-eenheid.

Hij is vochtbestendig en goedgekeurd voor gebruik in warme of koude omgevingen. Alle ventilatoren zijn voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging.

 

 

Artikelcode WK-RKBI
Categorie Wand en kanaal
Subcategorie Kanaal geluidgeïsol. - EC/AC motor

 

 

Meer informatie op aanvraag...