+32 (0)3 877 07 76
Scroll voor meer
vacatures

RZA

Direct gedreven dubbelaanzuigende ventilator met ingebouwde externe rotormotor met lage slip. Gefelst ventilatorhuis van verzinkt plaatstaal, met verplaatsbare voeten. De uitblaas van de ventilator is voorzien van een aansluitflens.

Hoogrendementswaaier met 12 achterwaarts gebogen schoepen met hol profiel, uitblaasrand schuin ten opzichte van de waaieras, gelast en gecoat. Tong in de ventilatoruitlaat schuin tegengesteld aan de bladuitlaatrand. Optimaal gevormd inlaatmondstuk voor lage instroomverliezen. Waaier statisch en dynamisch gebalanceerd volgens DIN ISO 21940-11, kwaliteitsklasse G 2,5.

Waaier gemonteerd op de rotor van de buitenrotormotor in beschermingsklasse IP 54, volledig onderhoudsvrij, klaar voor aansluiting. De motor is geoptimaliseerd voor een optimaal rendement en is via een frequentieomvormer regelbaar van 0 tot 100% van het toerental. De motor is trillingsvrij bevestigd aan het ventilatorhuis. De motor wordt beveiligd met standaard gemonteerde PTC-thermistors. Netvoeding is mogelijk bij constante snelheid. Prestatiegegevens in nauwkeurigheidsklasse 2 volgens DIN 24166

Artikelcode CH-RZA
Categorie Centrifugaal - HVAC
Subcategorie Dubbel aanzuigend - AC/PM motor

 

Uitvoering : Dubbel aanzuigende ventilator
Medium : lucht
Debiet : tot  32.000 m³/h
Totaaldruk : tot  1.400 Pa
Aandrijving : direct gedreven

 

Maximale temperatuur van het getransporteerde medium:  40°C,

Max omgevingstemperatuur: -20°C tot 40°C