+32 (0)3 877 07 76
Scroll voor meer
vacatures

Luchtgroepen

Winkelcentra en off-shore platforms, ziekenhuizen en levensmiddelenfabrikanten, als het gaat om lucht is geen enkele opdracht hetzelfde. Een uitdaging die onze experts op het lijf geschreven is.
Ze ontwikkelen oplossingen op maat en uitvoeringen die optimaal voldoen aan elke vereiste: thermisch comfort, hygiëne, drogen, ontstoffen, ontgiften, geluiddemping en energieterugwinning. Onze expertise wordt vooral gewaardeerd als er hoge vereisten in het geding zijn, zoals de lucht in operatiekamers die vrij van ziektekiemen moet zijn

Rucon verdeelt exclusief de luchtbehandelingsgroepen van Weger. Dit is een familiebedrijf met wereldwijd 5 productie-eenheden en telt ongeveer 800 werknemers. Flexibiliteit en aangepaste ontwerpen demonstreren de kracht van de organisatie.
U krijgt een op maat gemaakte unit, tot op de millimeter nauwkeurig, met kwaliteitscomponenten zoals: filters, warmtewisselaars, warmteterugwinningssystemen, bevochtigingssystemen, ventilatoren, geluidsdempers en regeling.
Een kwalitatief hoogwaardig product kan zich alleen bewijzen als zowel de productkwaliteit als de onderliggende processen aan de hoogste maatstaven voldoen. Weger stelt zich als doel om wereldwijd actief te zijn met innovatieve klimaatapparatuur en klimaatinstallaties. Om dit te verwezenlijken heeft Weger de volgende principes tot kernpunt van hun beleid gemaakt:

→ De klant krijgt kwalitatief hoogwaardige en technische ontwikkelde oplossingen

→ De klant kan rekenen op een innovatieve en efficiënte uitvoering van zijn opdracht

→ De kerncompetenties zijn planning, organisatie en fabricage ter plekke

→ Strikte naleving van de Richtlijnen van de GVD 231.Weger producten zijn EUROVENT en RLT gecertifieerd en EPB getest en gecertifieerd door een derde onafhankelijke partij.