+32 (0)3 877 07 76
Scroll voor meer
vacatures

Over Ons


RUCON : uw partner voor ventilatoren voor utiliteit, industrie, procesventilatie en parkings. Voor uw HVAC projecten verdelen wij luchtgroepen en convectoren.

Rucon ventilatoren, opgericht in  1985, heeft haar hoofdzetel in AARTSELAAR , vlakbij Antwerpen . Het Franstalig verkoopkantoor bevindt zich in Bierges nabij Wavre.
Wij zijn uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van ventilatoren, zowel standaard als custom-made. Sinds begin 2020 heeft Rucon haar programma uitgebreid met de exclusieve vertegenwoordiging van de luchtbehandelingsgroepen en warmtewisselaars van Weger en ventiloconvectoren van Eurapo. Hierdoor kunnen wij onze klanten in de HVAC branche een compleet pakket aanbieden voor hun werven en installaties.

We beschikken eveneens over een service afdeling, gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse metingen en balanceren van schoepenwielen. Ze verzorgen ook de dienst na verkoop.

Sinds 1995 ISO 9001 gecertificeerd, garanderen wij onze klanten een technisch volmaakt product van hoge kwaliteit.

Dankzij ons enorm breed en gevarieerd programma en een eigen atelier zijn wij in staat om op iedere vraag een gepast antwoord te geven.